Lid worden?

Inschrijfformulier
Lijkt het je leuk om lid te worden van handbalvereniging Celeritas? Download hier dan snel het inschrijfformulier, vul het formulier in, en stuur het digitaal naar de de ledenadministratie (e-mailadres staat op het formulier).

Download:
Inschrijfformulier (klik op inschrijfformulier met je rechter muisknop en kies doel opslaan als)

Meetrainen?
Als je eerst een keer wilt meetrainen, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk bij de verschillende teams voor actuele trainingstijden en neem contact op met de trainer of coach.

Leeftijdscategorie?
F-Jeugd vanaf 7 jaar
E-Jeugd vanaf 9 jaar
D-Jeugd vanaf 11 jaar
C-Jeugd vanaf 13 jaar
B-Jeugd vanaf 15 jaar
A-Jeugd vanaf 17 jaar
Senioren vanaf 19 jaar

De contributie per leefdtijdscategorie is te vinden op het inschrijfformulier. Deze is te vinden onder het kopje Inschrijfformulier hierboven.

Kleding
Tijdens de training moet iedereen zelf voor de kleding (korte broek en T-shirt) en schoeisel zorgen. In de zaal zijn sportschoenen met zwarte zolen niet toegestaan. Goede sportschoenen zijn erg belangrijk. Laat je in de sportwinkel goed informeren.

Voor de wedstrijden zorgt Celeritas voor zowel de jeugd- als de seniorenteams voor de broekjes en de shirts. Deze kleding wordt met sponsorgeld bekostigd. Daarnaast is het aan te raden om in ieder geval tijdens de veldwedstrijden (die meestal op asfalt gespeeld worden) kniebeschermers te dragen.

Wijzigingen doorgeven of opzeggen?
Als je al lid bent van Celeritas, dan is de ledenadministratie dé plek om alle wijzigingen in persoonlijke gegevens door te geven. Ga je verhuizen of is jouw e-mailadres veranderd, geef het dan direct door aan de ledenadministratie.

Ook het stopzetten (vóór 1 mei) of overzetten van het lidmaatschap meld je bij de ledenadministratie (en het secretariaat). Dit wordt vervolgens doorgegeven aan het Nederlands Handbalverbond. Bij opzeggingen ná 1 mei is er nog een jaar contributie verschuldigd.